Gość specjalny - Szef Kuchni Wojciech Wojtkowiak, który osobiście zaserwuje swoje autorskie dania, tworząc z naszymi kucharzami show kulinarne na Waszych oczach!
MENU
I ostryga w tempurze, kiszona cebula, cocnasse z ogórka
II tatar wołowy, pikle, majonez lubczykowy, plastyczne żółtko
III pierożek ze szpinakiem, sos ze skorupiaków, ogony raków
IV poliki wołowe, puree truflowe, bimi, sos z fermentowanym pieprzem, smardze
V kruche ciastko, krem waniliowy, galaretka jeżynowa z rozmarynem
Rezerwacja stolika:
grupy@hotelartis.pl
tel. 84 677 22 21/ 512 337 557
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez PARK Sp .z o.o, Sitaniec 1, 22-400, Zamość Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .