11 listopada w świecie kulinarnym swoje święto obchodzi gęsina, z tej okazji tradycyjnie zapraszamy na kolację degustacyjną z degustacją wina z Winiarni Zamojskiej
Kolację przygotuje i poprowadzi nasz gość specjalny
Miejsce: Restauracja Esencja
Data: 10 listopada 2024 r.
Rozpoczęcie: godz. 18.00
Szczegóły oraz rezerwacje
84 677 22 21/ 782 130 120
recepcja@hotelartis.pl
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez PARK Sp .z o.o, Sitaniec 1, 22-400, Zamość Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .