Kolacja degustacyjna to coś więcej niż miłe chwile w restauracji. To wyrafinowane połączenia wysokiej jakości składników dobranych tak aby intensyfikować doznania smakowe. To idealne wydarzenie dla miłośników foodparingu czyli sztuki łączenia smaków.
29 lipca (sobota) 2023 r. o godz. 18.00 podczas Kolacji degustacyjnej zabierzemy Was w kulinarną podróż, która pozwoli poznać lub odkryć na nowo smaki naszego regionu, czyli smaki Roztocza.
Bądźcie gotowi do próbowania nieznanych połączeń i rzadkich składników. Gwarantujemy, że będziecie się rozkoszować każdym kęsem.
Pyszne dania i doskonale pasujące do nich wino - trudno wyobrazić sobie lepsze połączenie!
MENU (SZCZEGÓŁY WKRÓTCE)
PRZYSTAWKA
ZUPA
DANIE GŁÓWNE
DESER
Selekcja win z Winiarni Zamojskiej
Pokaz kulinarny
Koszt: 150 zł/osoba
Informacje/rezerwacje:
+ 48 84 677 22 21
manager.gastronomii@hotelartis.pl
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez PARK Sp .z o.o, Sitaniec 1, 22-400, Zamość Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .